TONEELVERENIGING DE VERRASSING

 

BOLO Jocks bij Toneelvereniging De Verrassing

Op zaterdag 6 november jl. was de Radio BOLO drive in show aanwezig bij de thema avond van de bovengenoemde toneelvereniging uit Riethoven.. Er werd gekozen voor het thema "ik hou van Holland". Het welbekende spel bekend van tv. werd door twee teams gespeeld. In de middag werd er samen met Jos van het Groenenveldt bekeken hoe we het technisch gezien het beste konde aanpakken. Het klikte al meteen tussen de organisatie en de dj.,dus dat was al mooi meegenomen. En bovendien was de avond al perfect voorbereid dus onze dj had aan een half woord genoeg.

De avond begon met een gezellige en toch wel spannende quiz incl. muziek en beeld fragmenten. Deze beeld fragmenten waren overigens perfect in elkaar gezet door de organisatie. In de pauze zorgde de BOLO drive-in show voor het nodige vertier. Toen eenmaal de strijd van de beide teams was gestreden in de quiz kwamen de beentjes wel degelijk van de vloer. Het was een bijzonder gezellig gezelschap en dat "draait' voor een dj. wel zo prettig. Geen centimeter van de dansvloer bleef onberoerd. Zelfs de microfoon moest er aan geloven voor het nodige zangwerk, al hadden sommige niet eens in de gaten dat deze uitstond.. 

Toen de disco klanken van Boney M de zaal in knalde werd er zelfs "gebumpd". De iets oudere generatie weet wel wat voor populaire dans dit was in de jaren 70. De jeugd vond het er maar raar uitzien maar probeerde toch mee te doen. Dit leverde hillarische momenten op. Om ongeveer 1.00 uur was het wel weer genoeg geweest en ging iedereen ( sommige iets aangeschoten) tevreden naar huis. Namens de Radio BOLO drive in show bedankt voor het vertrouwen en vooral de gezelligheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toneel Riethoven